“Eerst kijken wij samen naar de ideëen, de maten en welke andere functies het meubel moet hebben. Misschien dat er in de toekomst nog iets moet worden aangepast. Daar kunnen wij dan vast rekening mee houden."


“De eerste schetsen worden vertaald naar een 3D model.
Zo kun je het concept van alle kanten bekijken. We kunnen verschillende materialen nabootsen. Op die manier heb je al voordat het af is een goed beeld van hoe het er straks uit komt te zien."


“Hout is een levend materiaal en er zijn talloze soorten. We gaan daarom samen met de klant naar de houthandel. Hier kunnen we verschillende houtsoorten bekijken en vast een eerste keuze maken."


“De houtsoort is erg belangrijk voor het meubel. Maar hoe je het hout bewerkt kan nog eens een groot verschil maken. Daarom bespreken we wat voor behandeling er gewenst is en krijgt u staaltjes mee om thuis het resultaat  bij verschillende licht te bekijken. "


“Eenmaal aan de slag, voorzien we u desgewenst van foto’s zodat u de bouw en voortgang van uw meubel in detail kunt volgen."


“Als het meubel (bijna) af is wordt het bij u thuis afgeleverd. Afhankelijk van het formaat, kan het zijn dat de laatste stappen daar worden uitgevoerd.
Je eigen meubel staat nu klaar."